en iK

over lynnepin


Begin 1979 werd ik (Lynn van Strien, voorheen Chang Jung Hee) als drie maanden oude baby naar Nederland overgevlogen. Als kind kon ik niet goed tekenen, op vakanties begon ik pas aan het einde maniakaal foto's te schieten, MS DOS vond ik te gek, Windows maar vreemd en internet een groot avontuur. Verder was ik vooral aan het nadenken wat ik toch later zou willen worden. Alles! Werkelijk alles wilde ik worden. Van dierenarts tot brandweerman, van luchtverkeersleider tot ambulancechauffeur, van kinderpsycholoog tot regisseur. Tijdens drie jaar Zuid-Korea (2004-2007) als docente Engels leerde ik mijzelf video's monteren, filmen, fotograferen, maakte ik mijn eigen lesmateriaal met Adobe software en toen ik dit allemaal aardig onder de knie bleek te hebben had ik eindelijk voor ogen wat ik wilde worden.

In september 2008 werd Big Vissie geboren en inmiddels heb ik onder die alias voor een hoop startende ondernemers een nieuw identiteit ontworpen, voor leuke bands videoclips gemaakt en met anderen nieuwe projecten opgezet.

Ik hoopt dit te kunnen blijven doen tot ik erbij neerval en daarna.

mogwai regels


Vroeger werd ik op school weleens liefkozend Gizmo genoemd en net als alle Gremlins (Gremlynnepins) gelden er een aantal omgangsregels die het makkelijker maken mooie resultaten te boeken samen met mij:

  1. Benader enkel met overtuigd enthousiasme.
  2. Wees eerlijk en open.
  3. Begroet haar onder geen beding met 'Ni Hao'.
  4. Ga mee in haar fantasiewereld. Of doe in ieder geval een dappere poging.
  5. Valt er een stilte, geniet er dan van. Dit is een goed teken. En zeldzaam.
  6. Voederen toegestaan, maar niet na middernacht.
  7. Weet dat je altijd welkom bent.
  8. Koffie is haar brandstof, maar doe maar liever geen Senseo.
  9. Trekt soms even terug in haar eigen wereld.

to adventure and beyond!


Ik ben altijd op zoek naar avontuur. Nieuwe dingen ontdekken, nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen, nieuwe wegen bewandelen.

Bij Big Vissie manifesteert zich dat in intensief en persoonlijk samenwerken met startende ondernemers. Samen nadenken over de identiteit van een nieuw bedrijf is waar ik het meest enthousiast van word.

Ook kan het avontuur liggen in vissies uit hoeken van de wereld die ik nog niet ken. Of samen op pad om verhaal te doen over de weg van een muzikant op zoek naar de juiste snaar.

Als het maar nieuw is, dan ben ik er wel voor te porren.

vissies over lynnepin


Avatar

Martine Fournier Phara

Met een subtiele schop onder de kont en een enthousiasme dat aanstekelijk werkt, weet Lynn heel subtiel het beste uit jou als klant te halen en daarmee ook uit jou als ondernemer.


Avatar

Mirjam Nederlof Estivé

Lynn is creatief, flexibel, enthousiast en service gericht. Ze adviseert over de grote lijnen en denkt mee in het proces, daarbij verzet ze in korte tijd ontzettend veel werk.


hier kun je me vinden


Olympiaplein 1, Wageningen (bezoekadres)

info@bigvissie.nl

Wil je me iets per post versturen dan kan dat naar: Patrimoniumweg 60, 6866AZ, Heelsumzeg het maar!


© 2019 Big Vissie - multimediadesign & zo

Postadres: Patrimoniumweg 60 - 6866 AZ - Heelsum
Bezoekadres: Olympiaplein 1 - Wageningen
Stuur me een mailtje!

NL13 BUNQ 2290 4387 15 - KvK 30245624 - BTW NL144193486B02